En lynvisitt til København :)


Takk til Ann Kristin som fikk den fantastiske idèen om å ta en lynvisitt til "Alt om Håndarbejde messen" i København. Reiste fra Oslo med fly torsdag ettermiddag (29/2) og var tilbake fredag kveld (30/2).
Perfekt reisefølge da vi begge har samme lidenskap... stoff, garn og andre smukke ting som finnes i de trivlige butikkene i København. Fikk veldig mye ut av den korte tiden.
Dessverre passet det ikke så jeg fikk møte min gode venninne Randi denne gangen, men vi tar det igjen :) ... og at Lars kunne ha kommet ned og vært der sammen med meg i helgen kom jeg ikke til å tenke på før vi var hjemme igjen.
Vi bodde på Savoy Hotel i Vesterbrogade. Sentralt, billig og helt greit for en natt, men litt kipt...
Det beste med hotellet i tillegg til at det låg sentralt var at en nyåpnet stor "Stof og Stil" butikk og en liten "Stof 2000" låg et steinkast unna.
Men hovedmålet for turen var altså "Alt om Håndarbejde messen" i Rødovrehallen. Garantert ikke siste gangen vi tar turen. 80-100 utstillere, workshops og masse trivelige folk. Ekstra kjekt å møte vår gode syvenninne Anne som var med en arrangert tur med "sykroken.net".
Hadde ikke med kamera så kvaliteten på bildene ble som de ble med iPhone...
Dessverre stenger de små koselige butikkene  i sentrum rundt kl 18, men vi rakk akkurat en tur innom "Retro Villa" før den stengte. En butikk med et skattkammer av retrotapeter. Damen bak disken fortalte at de hadde kjøpt opp lageret til en tapetfabrikk i england for noen år siden og at de fortsatt hadde mange tusen ruller på lager. Hvert år plukker de fram en "trend". I fjor var det store mønster med gull og kobber i år var det småmønstret. Fikk med meg tre fine tapetstykker hjem :)KreStoffer.dk hadde en flott og inspirerende stand på messen. Fikk med meg stoffene til høyre hjem, men angrer på at jeg ikke kjøpte litt av det orange mønstret stoffet også....

Som sagt traff vi masse hyggelige mennesker deriblant
Tone Iren fra "Alt om håndarbeide Norge" og "Sykroken.net".
Det øverste stoffet var bare nydelig! Tror det blir duk.
Tenkte først skjørt og puter...vi får se.
Stoffet med fargeblyantene skal brukes til oppbevaringsposer eller
noe liknende på jobb.


Koffertene ble henta på hotellet og vi var klar for siste innspurt - nå med trillekofferter. Stof 2000, "Stof og Stil", Sommerfuglen og noen små interiørbutikker :)
Kjøpte meg Prym knappetang på Stof og Stil. Har Kam-tang også, men litt mer stress å få tak i knapper til den tangen....

Utrolig hva vi rakk på så kort tid.  Tusen takk for en superduper tur Ann Kristin!
Mer shopping i København her (høstferien 2013).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar