Marit Seriannas konfirmasjon 12.mai 2012



Heldig oss som kjenner Nicolai - "verdens beste" sushi kokk.
...og jammen kunne han lage tapas også. Råstoffer fra hele verden, bl.a. fisk fra Indonesia og Chile,
hvalkjøtt fra Smøla, røket laks fra Vestnes, ost fra Frankrike, Italia og Spania. 
Konfirmanten var som dere ser veldig godt fornøyd med utvalget.
Tusen, tusen takk til Nicolai og mine gode venninner og kollegaer IT og Ida som stod for mat og servering.











Kaker ble det også nok av :) Konfirmanten på kransekaka var den samme som jeg hadde da jeg ble konfirmert i 1980.
Bildet på marsipankaka kommer fra Baker Hansen, selve kaka er fra Nordstrand Conditori. Dette er så vidt jeg vet eneste bakeriet i Oslo som lager sukkerbrød fra skretch og fyller med akkurat det du vil ha. mmmmmmmmmmmmm... 


 
Marit Serianna bestemte selv hvordan bordet skulle se ut,
og både konfirmant og foreldre ble veldig godt fornøyd.
Eføy, margeritter, godteri skåler med hvitt og grått godteri.


Et av kveldens høydepunkt var besøk av Hasle Skole Musikkorps.
Siden fem av korpsmedlemmene var konfirmanter, og flere av medlemmene var i selskapene, var det et lite korps som kom, men det gjorde ingenting :) TUSEN TAKK!

3 kommentarer:

  1. For en nydelig konfirmant! Og jammen ser det ut som dere hadde nok å kose dere med - både av mat og kaker!

    SvarSlett
  2. Det ser ut for at dere hadde en flott dag! Nydelig var Serianna i Vågstrandbunaden sin! Maten såg veldig god ut!

    SvarSlett
  3. Tusen takk begge to. Tone: Gro Ø. er tante til kokken (sønnen til Dorrit søskenbarn :))

    SvarSlett