Strikk i ørska 2011!Strikk i Ørska på Ørskogfjellet for tredje gang (av tre mulige). DET kalles tradisjon. En flott strikkehelg med fantastisk vertskap og superdupre arrangører!
Fellesprosjektet (gaven til vertskapet) denne gang var et flott lappeteppe som Ellinor hadde montert (bildet er lånt av en ørska dame).

Vi lot oss også imponere over flere lappetepper denne helga. Helene sitt islandske dukketeppe er nok litt for avansert for meg, men noe liknende som Kristin Helenes hekla teppe er det nok ikke umulig at jeg starter med en gang .
Selv strikket jeg på flere (2 1/2) produkter denne helga.. Det eneste som ble ferdig var kjøkken håndkledet. Inspirasjonene hentet jeg her men jeg gjorde min egen vri både i midtstripen (fellingen) og avslutningen. For å komme fram til denne vrien fikk jeg hjelp av flinke ørska damer :) Og som bildene viser var det flere som fikk hjelp utpå natta.......... :)

4 kommentarer:

 1. Ser ut som om dere hadde en fantastisk strikke dag!

  SvarSlett
 2. Takk for sist, Jorunn! Så mange koselige minner og opplevelser vi har fra de tre siste *ørskene*, er det bare å glede seg til neste år!

  Kjempefin fasong på håndkleet ditt!

  SvarSlett
 3. Hei. Så artige bilder. Masse inspirasjon og ideer etter en sånn helg. Gleder oss til neste år :-)

  SvarSlett
 4. Hjelp?........noen som trengte hjelp? Hvor har du det fra Jorunn? Kjempekjekt å få sjå bilder da!

  SvarSlett