Hvem skulle tro at det i den lille bygda Tresfjord fantes en Garnstudiobutikk? Det gjør det. Nyåpnet.

Syltes Sy- Og Strikkestue, i et privathus ved siden av museet.

I vinterferien tok jeg med meg mamma for å inspisere denne lille koselige butikken som inkl systue.Kom hjem med 5 nøster Paris bomullsgarn ++ litt til.

Heklet opp alle fem buntene, og her ser dere resultatet. Fint? Jeg synes det, men for første gang siden jeg traff mannen min....har jeg fått høre at dette var stygt :) hehe.... skal kjøpe mer garn i de samme fargene jeg :) Den hekla flaten nederst til høyre skal etterhvert bli trekk på en krakk. Ikea må bare få inn igjen Oddvarkrakken sin først, og det skjer ikke før 12.mai (lett å huske, konfirmasjonsdagen til Marit Serianna :))

3 kommentarer:

 1. Hehe, da blir det stopp i Tresfjorden neste gang vi skal oppover :D Mann og sønn er litt oppgitt over kone og mamma stoppene når vi kjører fra Østlandet til Sunnmøre :D :D
  Flotte lyslykter du har laga :D

  Ha en koselig lørdag :D

  SvarSlett
 2. Jeg syns det var kjempekult!! Særlig den blå og grønne kombinasjonen... Jeg har vært på Søstrene Grenes og kjøpt meg verdens særeste farger jeg tenkte å hekle spisebrikker og sånne brikker til koppene av... Jeg elsker den fargegleden jeg opplever å få hver vår :)

  SvarSlett
 3. Tenk å seie at dette var stygt! Fy! ;)

  SvarSlett