Fredag 22.april 2011:
Vi koser oss fortsatt på påskefjellet. Hjemmelaget horn til frokost og pizza til middag. Mmmmm.
Kom over denne siden på kveldens surferunde. HER var det mye inspirasjon å hente....fikk ikke lagt meg før jeg hadde heklet en fugl :) Og det skal bli flere! Må bare huske på å øke litt til på de to siste rundene slik at det blir bøy ved nebbet og stjerten. Er lykkelig over at jeg har så mange fine materialer å velge i her på hytta (garn i mange kvaliteter og farger, perler, knapper....).

Har også fått ferdig tre oppvaskkluter i Gjesdal Føn. (fargeass. til is ?, ....Marit Serianna sa at jeg måtte huske på at sjokoladen som er best er til høyre.. :))La opp 48 masker. Strikket annenhver omgang rett, motsatte 1 rett og 1 vrang.
Føn er mitt yndlingsgarn til oppvaskluter. Loer litt i starten, men det blir fort borte.Fikk anbefalt Føn til kluter av Quilte Line for et par år siden. Føn inneholder bomull og bambus og iflg Quilte Line har bambusen to unike egenskaper som gjør den perfekt til oppvaskkluter. Den ene er at den suger bedre enn bomull. Den andre er at bambusen har treverkets antibakterielle egenskaper så klutene surner ikke like fort som andre.

3 kommentarer:

  1. Så nydelig fugl, og en herlig kjøkkenklut. :)
    Får meg til å ønske at jeg kunne strikke og hekle! :)
    Men nøyer meg med å sy i bambus-stoff da! :)

    SvarSlett
  2. Alltid spennende å besøke bloggen din! Allsidig og kreativ. Gleder meg til neste kreative møte :))

    SvarSlett