VESTLANDSTURNÈ JULI 2010.

Turen gikk fra hytta, over Hardangervidda, til Haugesund. Der avleverte vi vår håpefulle til familien Valen/Stene som var på besøk hos "mormor" og "morfar". Hun koste seg i to døgn på dette fantastiske stedet med svømmebasseng og flott sandstrand.
Jeg og Lars bodde på hotell i Haugesund by og fikk også ENDELIG besøkt Møyfrid på Bømlo. På denne prakteiendommen til Møyfrid gikk vel både jeg og Lars rundt og måpte. DETTE ligger det mye jobb bak. Flotte blomsterbed, nydelig strandsone, nyoppusset gammelt hus (pappan til Møyfrid er malemester - ikke vanskelig å se) osv. osv.
Etter at vi hadde hentet Marit Serianna, tok vi oss tid til et besøk i Skudneshavn (Karmøy) før vi satte kursen mot Bergen. Kom sent fram til Bergen, men rakk både bryggen og tenk: SOLNEDGANG på Fløyen!
Tidlig neste morgen kjørte vi i dritt-vær nordover mot Vestnes og Molde-jazz.

I år var vi bare på en konsert, men en opplevelse vi lever på lenge!
Bobby McFerrin "Lydkunstens mester" som Rolf Strand skrev i Romsdals Budstikke (fikk terningkast 6). Molde Domkirke var stappfull - over 1000 betalende! McFerrin sa han slet med stemmen p.g.a. klimaforandringer (dette merket ikke vi noe til) og måtte avstå fra ekstranummer på tross av stormende applaus. I stedet inviterte han publikum til å stille ham spørsmål. Og til min og Lars sin store overraskelse rakk Marit Serianna opp hånden og spurte på flott engelsk hvor lenge han hadde sunget...ikke så lite stolte foreldre :)
Tradisjonen tro, møtte Marit Serianna klassevenninnen Josefine, og fikk en hyggelig ettermiddag og kveld sammen med henne i Molde.

Like før vi reiste fra Vestnes, rakk vi et lite besøk hos Hanna i Fiksdalen. Det ble alt for kort for Marit Serianna. Hun fikk både hilse på det nye føllet på gården og ri, men hun ville gjerne vært der mye lenger :)

Når vi kommer tilbake til Vestnes skal Marit Serianna slå hele plenen til bestemor og bestefar - denne gangen ble det bare en prøvetur på traktoren :)3 kommentarer:

 1. Skikkelige turister jo! Har dere kommet frem til hytta nå da? Klem Anna.

  SvarSlett
 2. Ps..... gratulerer med overstått krystaller!! Klem fra ho Anna.

  SvarSlett
 3. Tusen takk..ganske utrolig, ikke sant..15 år med samme mann :)
  Jepp. Tilbake på hytta. Du vet hvor vi bor :)

  SvarSlett